10, 11 and 12 September 2014
Instituto Superior de Agronomia
Bridging Traditional and Novel Foods: composition, structure and functionality

Commission

Chair: Isabel Sousa (ISA-UL, Lisboa)
Co-chair: Anabela Raymundo (ISA-UL, Lisboa)


Organizing Committee

  • Anabela Raymundo (ISA- Universidade de Lisboa)
  • Catarina Prista (ISA- Universidade de Lisboa)
  • Isabel Sousa (ISA- Universidade de Lisboa)
  • Mara Pereira (ISA- Universidade de Lisboa)
  • Patrícia Fradinho (ISA- Universidade de Lisboa)
  • Vitor Alves (ISA- Universidade de Lisboa)


Scientific Committee

  • Aida Moreira (ESA -IP Coimbra)
  • Anabela Raymundo (ISA- Universidade de Lisboa)
  • António Vicente (Universidade do Minho)
  • Beatriz Oliveira (FF- Universidade do Porto)
  • Isabel Coelhoso (FCT – Universidade Nova de Lisboa)
  • Isabel Sousa (ISA- Universidade de Lisboa)
  • Joana Amaral (ESTiG-IPBragança)
  • Leonor Nunes (IPMA)
  • Manuel A. Coimbra (Universidade de Aveiro)
  • Miguel Mourato (ISA- Universidade de Lisboa)
  • Pedro Sousa Moreira (FCNutrição Porto)
  • Silvina Palma (ESA-IPBeja)


Committee of Honour

  • Amélia Pilar Rauter (FC - Universidade de Lisboa)
  • Ivonne Delgadillo (Universidade de Aveiro)
  • Jorge Justino (ESA- IPSantarém)
  • José Empis (ISA- Universidade de Lisboa)
  • José Teixeira (Universidade do Minho)
  • Luis Mira da Silva (INOVISA)
  • Maria Luisa Beirão da Costa (ISA – Universidade de Lisboa)

IMPORTANT DATES
Website Opening
November 30th, 2013

Abstract submission Opening
30th of November, 2013

Deadline abstract submission
30 th of April, 2014

Abstracts acceptance
31 st of May, 2014

Rate increase
15th July 2014